E.V.V. Echt – Fortuna Sittard (02-07-2011)

Ticket

Facts & Figures:

Fixture: E.V.V. Echt – Fortuna Sittard
Stadium: Sportpark in de Bandert
Capacity: 2.000
Attendance: 800
Result: 1-1
Line-ups: n.v.t.

Scorecard:

Ik heb lang getwijfeld of ik de oefenduels ook zou meenemen op de site. Uiteindelijk toch maar besloten om de terreinen die nog niet op de site staan in een uitgeklede vorm te gaan uploaden. De verslagen zullen beknopter zijn dan de reguliere verslagen en ik zal geen cijfers toekennen aan de beoordelingscriteria.

Locatie: niet beoordeeld
Topklasser E.V.V. wist zich vorig seizoen knap te handhaven in de Zondag Topklasse. Het terrein ligt in het Limburgse Echt, de locatie is niet echt spectaculair. Het ligt omsloten door een aantal doorgaande wegen en een spoorlijn. De bereikbaarheid is dus gewoon prima.

Stadion: niet beoordeeld
Sportpark in de Bandert heeft een zittribune met 275 plaatsen. Op de rest van het sportpark kun je gewoon langs de boarding staan. Nu E.V.V. zich heeft weten te handhaven in de Topklasse en zich goed aan het versterken is om komend seizoen hoger te eindigen. Is men plannen aan het maken om het sportpark verder uit te breiden met een of twee overdekte staantribunes. Echt concreet zijn deze plannen nog niet.

Sfeer: niet beoordeeld
800 toeschouwers waren op het duel afgekomen. Deze hebben onder het genot van iets te drinken en te eten het duel aanschouwd.

Wedstrijd: niet beoordeeld
Het was een aantrekkelijk duel. E.V.V. heeft zich goed versterk met een aantal spelers die hun sporen reeds verdiend hebben in het betaald voetbal. Hoewel Fortuna de overhand had leidde dit niet tot echt uitgespeelde kansen. Toch werd het vlak voor rust 0-1. De tweede helft had een vergelijkbaar spelbeeld. Fortuna viel aan en E.V.V. beperkte zich tot verdedigen en counteren. Hier bleken ze uiterst effectief in, getuige de 1-1 eindstand.

Verkrijgbaarheid Tickets: niet beoordeeld
n.v.t.

Totaal: niet beoordeeld
n.v.t.

De enige tribune.

De ruime kantine van EVV.

Line-up

Wedstrijd moment

De inmiddels volgelopen tribune.

Wedstrijd moment

Het weer werd er niet veel beter op.