Vfr Tüddern – Fortuna Sittard (28-06-2011)

Ticket

Facts & Figures:

Fixture: Vfr Tüddern – Fortuna Sittard
Stadium: Sportanlage Tüddern
Capacity: 1.500
Attendance: 600
Result: 0-11
Line-ups: n.v.t.

Scorecard:

Ik heb lang getwijfeld of ik de oefenduels ook zou meenemen op de site. Uiteindelijk toch maar besloten om de terreinen die nog niet op de site staan in een uitgeklede vorm te gaan uploaden. De verslagen zullen beknopter zijn dan de reguliere verslagen en ik zal geen cijfers toekennen aan de beoordelingscriteria.

Locatie: niet beoordeeld
De eerste internationale Friendly van het seizoen. 5 minuten de Duitse grens over vanuit Sittard en je bent in het kleine dorp Tüddern. Aan de rand van het dorp ligt het kleine terrein van Vfr Tüddern.

Stadion: niet beoordeeld
Het in de Kreisliga uitkomende Vfr Tüddern beschikt over één kleine overdekte tribune. Verder kun je rondom het veld aan de boarding staan. Aan de lange zijde tegenover de tribune sta je op een verhoogd grasveld en heb je een prima uitzicht over het terrein.

Sfeer: niet beoordeeld
De fanatiekere supporters van Vfr Tüddern hadden zowaar een Pyro voorbereidt. Een flinke fakkel en een aantal flashbangs? werden bij de spelersopkomst afgestoken. Dit in combinatie met de volle tribune gaf toch wel een mooi effect. Verder werd tijdens een van de drinkpauzes ook nog een flinke rookbom afgestoken.

Wedstrijd: niet beoordeeld
Een echt oefenduel, veel proberen en experimenteren met het spelers materiaal. Toch was de uitslag dit keer veel draaglijker, 0-11.

Verkrijgbaarheid Tickets: niet beoordeeld
n.v.t.

Totaal: niet beoordeeld
n.v.t.

Clublogo

De kleine tribune van de sportanlage.

Warming-up

De sportanlage was redelijk gevuld voor het duel.

Flinke pyro actie van de 'ultra's' van Tüddern.

Wedstrijd moment

Wedstrijd moment

Rook/drink pauze.

Het weer werd zo slecht dat de lichtinstallatie moest worden aangezet.