SVM Munstergeleen – Fortuna Sittard (24-06-2011)

De westrijd was eigenlijk gepland op 29 juni, echter is deze verschoven. Vandaar het verschil in datum.

Facts & Figures:

Fixture: SVM Munstergeleen – Fortuna Sittard
Stadium: Sportpark SVM
Capacity: 2.000
Attendance: 1.000
Result: 0-6
Line-ups: n.v.t

Scorecard:

Ik heb lang getwijfeld of ik de oefenduels ook zou meenemen op de site. Uiteindelijk toch maar besloten om de terreinen die nog niet op de site staan in een uitgeklede vorm te gaan uploaden. De verslagen zullen beknopter zijn dan de reguliere verslagen en ik zal geen cijfers toekennen aan de beoordelingscriteria.

Locatie: niet beoordeeld

Nabij Sittard ligt Munstergeleen, een klein kerkdorp in Limburg. Traditie getrouw (sinds 1983) speelt Fortuna zijn eerste oefenduel tegen de plaatselijke voetbalvereniging, SVM Munstergeleen. Het terrein ligt aan de rand van Munstergeleen, als je twee straten doorloopt wandel je zo natuurgebied de Windraak op. Verder is de locatie niet super spectaculair.

Stadion: niet beoordeeld
Het is echt een terrein van een kleinere amateurvereniging. Er staat één kleine overdekte staantribune en voor de rest alleen maar boarding. Voor een 5de klasser is het terrein echter prima in orde. Jammer genoeg ligt er, zoals bij veel amateurclubs, een kunstgras veld.

Sfeer: niet beoordeeld
Ongeveer 1.000 supporters waren op het duel afgekomen. Echt sfeer was er niet, op zich logisch bij een oefenduel en temperaturen rond de 30 graden.

Wedstrijd: niet beoordeeld
Fortuna was als eerste BVO van Nederland aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen en na slechts een paar trainingen stond dit duel op het programma. Op het veld was goed te zien dat de spelers nog veel met elkaar moeten voetballen om de automatismen te krijgen. De uitslag dan ook ‘slechts’ 0-6

Verkrijgbaarheid Tickets: niet beoordeeld
n.v.t.

Totaal: niet beoordeeld
n.v.t.

De enige tribune van het sportpark.

Warming-up

De spelers maken zich gereed voor de wedstrijd.

Het sportpark was goed volgelopen.

Het sportpark was goed volgelopen.

Wedstrijd moment.

De matige eindstand.