FC Hilversum – FC Oss (01-05-2011)

Ticket

Facts & Figures:

Fixture: FC Hilversum – FC Oss
Stadium: Sportpark Crailoo
Capacity: 1.500
Attendance: 550
Result: 1-1
Line-ups:

FC Hilversum:
Rob Hilbers – Stephan Vlietstra – Thijs van der Meulen – Leon Römer (Toufik Adnane) – Clayton Karsari – Kamel El Makrini – Jerraynell van der Pol – Tony Bonsink – Dion Glumac – Pim Koppel (Mark Daalderop) – Giorgio Berkleef

1-1 65. Stephan Vlietstra

FC Oss:
Jurgen Wevers – Melvin Kolf – Geoffrey Galatà – Cendrino Misidjan – Roel Van de Sande – Aziz Moutawakil – Cees Keizer – Emrullah Güvenç – Angelo Simone – Jean Black – Tim Nelemans (Chaly Jones)

0-1 44. Emrullah Güvenç

Scorecard:

Locatie: 4
Het sportpark ligt buiten Hilversum in de nabijheid van het Mediapark. Er is verder niet heel veel in de buurt. Het parkeren was geen enkel probleem. Wel een pluspunt is het volgende, het sportpark ligt mooi omringd door bomen waardoor het toch een aparte sfeer heeft.

Stadion: 4
Het sportpark heeft maar een tribune. Dit is ook nog eens een kleine tribune. De tribune is wel mooi met de clubkleuren afgewerkt. Verder is er een mooie kantine en verder kun je langs het hele voetbalveld achter de boarding staan. Ook binnen het sportpark zie je alleen maar bomen. Natuurlijk kan het sportpark niet vergeleken worden met de stadions in de profdivisies. Echter heb ik al vele mooiere sportparken van (kleinere) amateurverenigingen gezien.

Sfeer: 7
De sfeer werd eigenlijk alleen maar door de Ossenaren gemaakt. Zij waren met 160 man sterk afgereisd naar Hilversum. Ze hadden wel wat spandoeken meegenomen maar konden deze nergens ophangen. Gedurende de wedstrijd hebben ze regelmatig hun team vocaal ondersteund. De fans van FC Hilversum waren heel rustig aanwezig. Zij waren heel even te horen in de tweede helft maar dat was het dan ook.

Wedstrijd: 7
FC Oss kon deze middag kampioen worden. Normaal zie je dan dat het spel minder wordt en de spanning toeneemt. Gelukkig was dit niet het geval. De eerste helft werd FC Hilversum van de mat getikt. FC Oss wist dit echter niet op het scorebord te zetten. Halverwege de eerste helft werd een hard schot op doel door een verdediger met de hand uit de doelmond geslagen. Het arbitrale trio had dit niet gezien. Gelukkig werd de rebound alsnog binnengewerkt. Het restant van de tweede helft is FC Hilversum nog een keer voor het doel van FC Oss gekomen maar dat was absoluut niet gevaarlijk. Dat het met de rust nog maar 0-1 stond mag dan ook een wonder heten.

De tweede helft had exact hetzelfde spelbeeld als de eerste. FC Oss bleef maar aanvallen maar de aanvallers wisten het net niet meer te vinden. Tijdens een van de weinige aanvallende momenten van FC Hilversum werd een vrije trap weggegeven. Uit deze situatie wist FC Hilversum de gelijkmaker te scoren. Dit was het sein voor FC Oss om nog meer aan te vallen. De bal wou echter niet in het net. Erg zuur voor FC Oss dat het kampioenschap van de zondag Topklasse nog minimaal een week moet uitstellen.

Verkrijgbaarheid Tickets: 7
Voor neutrale supporters geen enkel probleem. De fans van FC Oss moeten echter beschikken over een speciale uitreispas waardoor het voor hun lastiger is om aan kaarten te komen.

Totaal: 6
Het was lekker weer op een mooi door bomen omringd sportpark. De supporters van FC Oss waren met velen afgereisd naar Hilversum en zorgden voor een leuke sfeer.
Jammer dat de uitslag geen recht doet aan de daadwerkelijke verhoudingen op het veld.

De entree van het sportpark.

De kleine tribune van Sportpark Crailoo.

Wedstrijd moment.

De lange zijde.

Wedstrijd moment.

Wedstrijd moment.

Gemoedelijk wordt het sportpark weer verlaten.